Uutiset

Masijetin uudistukset pakettiin kesällä: ilme ja laatukäsikirja

Masijetin kesä 2015 käynnistyy uusien tuulien puhaltaessa. Laatukäsikirja valmistuu kesäkuun loppuun mennessä, ja yritysilmeen sekä nettisivuston uudistus tuo Masijetin palvelut entistä paremmin saataville.

Laatukäsikirjan valmistumista ja käyttöönottoa seuraa ISO 9001 -sertifiointi. Tuotantoprosessin kehittämistoimenpiteillä taataan jatkossakin asiakaslähtöinen, laadukas palvelu sekä moitteeton lopputuote myös asiakkaan asiakkaalle. Laatukäsikirjassa käydään läpi kaikki tärkeimmät tehtaan prosessit aina suunnittelusta ja myynnistä tuotantoon ja tilausten käsittelyyn. Sertifioinnin kautta myynnin ja suunnittelun integraatio, jolla on saatu vietyä asiakkaan tarpeet tuotteen valmistukseen saakka, kehitetään nyt entistä yhdenmukaisemmaksi.

Kolmisen vuotta kestänyt kasvuhanke ja tehdyt tuotannon investoinnit kulminoituvat tänä kesänä myös markkinoinnin virtaviivaistamiseen. Masijetin internet-sivuston ja yritysilmeen uudistus aloittavat markkinointisuunnittelun pitkäjänteisen kehitystyön. Internet-sivusto on tehty ajan ja asiakaskentän vaatimusten ja tottumusten mukaan responsiiviseksi, eli useimmilla päätelaitteilla skaalautuvaksi. Sidosryhmäviestintää kehitetään edelleen uutiskirjeen kautta; sen avulla jaetaan ajantasaista tietoa mm. uusista palveluista ja tuotteista sekä Masijetin luomista ratkaisuista haastavienkin asiakastoteutusten muodossa.

Masijet pistää uudistuksensa pakettiin kesän aikana ja on palveluvalmiina syksyn tuomiin haasteisiin. Mukavaa kesää kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Parhaiten voimme auttaa, kun kuulemme tarpeesi tarkemmin. Räätälöityjen ratkaisujemme ansiosta saat joustavaa palvelua ja yksilöllisen tuotepakkauksen, joka suojaa parhaiten juuri sinun tuotettasi matkalla asiakkaan luo. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää.

Aki Pudas

Suunnittelu
aki.pudas@masijet.fi