Ceritified
ISO 9001:2008
The Best
#1 in Germany
Number #1
Suplier in region

Tuotteet

Oikein suunniteltu ja valmistettu pakkaus

-Tavarat ehjinä perille

Noudatamme ISO9001 laatujärjestelmää

-Laadukkaat pakkaukset

Yksilölliset tuotepakkaukset

-Tyylikkäät pakkaukset

Hyvä pakkaus on edustava, suojaava ja taloudellinen. Sen on oltava myös helppokäyttöinen sekä vaivaton tilata, varastoida ja kierrättää.  Toteutamme ja valmistamme erilaisia pakkauksia eri käyttökohteisiin sopivista materiaaleista; aaltopahvista, kartongista tai muovista.

ESD-pakkaukset suojaavat herkkiä tuotteita hankaussähkön aiheuttamilta vaurioilta. Aaltopahviset ja muoviset jakoristikoilla varustetut pakkaukset soveltuvat esimerkiksi piiri- ja emokorttien sekä pienten komponenttien kuljetukseen, ESD-rouhetyynypakkaukset estävät myös iskujen vaikutukset herkkiin lähetyksiin.

Valmistamme solumuovista herkkien tuotteiden kuljetussuojia kuten 
päätyvaimentimiakansi- ja pohjapehmusteita sekä reunasuojia ja suoja-arkkeja.

Suojat voidaan leikata tarkasti tuotteen vaatimaan muotoon korkeapainevedellä, jyrsimällä tai mekaanisesti stanssaamalla.

Polyeteenimateriaalista voidaan toteuttaa myös erivahvuisia kerroksia lämpöhitsaamalla, joten materiaali mukautuu hyvin erikokoisten ja -muotoisten kappaleiden suojaksi.

Joskus paras ratkaisu on laukku tai muovinen laatikko. Toteutamme laukut ja laatikot tarkoituksenmukaisimmilla sisustuksilla: erilaisilla pehmusteilla, lokerikoilla ja jakajilla.

Kuljetusalustoilla voidaan siirtää vaivattomasti herkkiä ja arkoja maalipintoja omaavia eri muotoisia komponentteja.

Työkalujen muodon mukaan profiloidulla työkalualustalla varmistetaan työkalujen pysyminen järjestyksessä omilla paikoillaan, eikä niitä tarvitse etsiä laatikon pohjilta.

Toteutamme erilaiset kontit tarpeidenne mukaan sopivasta materiaalista; vanerista, puusta, muovista tai alumiinista. Irrallinen vaippa ja kansi edesauttavat, että kontin lastaaminen ja purkaminen on vaivatonta.

Kontit varustetaan räätälöidysti juuri teidän tuotteenne vaatimilla alustapedeillä, kiinnityslaitteilla ja suojilla.

Myös pakkauspaikkaan palautettavat, uudelleen käytettävät ja helposti varastoon niputettavat kiertokontit kuuluvat valikoimaamme. Flight caset sopivat erityisesti lentokuljetuksiin.

Haasta suunnittelijamme! Pakkausteknologia kehittyy nopeasti. Voimmekin sanoa, että usein tiedämme asiakastamme paremmin, millaisia mahdollisuuksia uudet materiaalit ja valmistusmenetelmät voivat tarjota.

Teemme suunnittelun alussa tuotekartoituksen, löytääksemme asiakkaan tarpeisiin parhaiten vastaavan ratkaisun. Tarkastelemme jopa 100 ratkaisuun vaativaa muuttujaa liittyen pakkauksen käytettävyyteen, kestävään kehitykseen, lujuus- ja pudotuskestävyyteen sekä käyttäjälähtöisyyteen.

Pakkauksen huoliteltu ulkoasu välittää laatumielikuvaa loppukäyttäjälle. Protomallin valmistus voidaan tehdä nopeasti suunnittelun jälkeen. Pahvi- ja vaahtomuoviosat voidaan valmistaa nopeasti tiloissamme vesisuihkuleikkausmenetelmällä. Muita leikkaustyökaluja ei tarvita – proton valmistaminen ei siis aiheuta ylimääräisiä teräkustannuksia. Prototyyppiin tehtävät muutokset ovat helppoja ja edullisia toteuttaa muun suunnittelun ohessa.

Materiaalit: pohja 10mm HDPE + pehmuste PE-NOM (musta tai harmaa)
Mitat: pohja 415 x 415 mm, pehmuste 395 x 395 mm

HuomMasiJet voi suunnitella ja valmistaa minkä kokoisen ja paksuisen osa-alustan tarvitset mittojen mukaan! LVI osista meidän kirjastosta löytyy jo noin 100 erilaista osa-alustaa joita voimme hyödyntää!

Leikkaamme osat korkeapainevesileikkauksella, joten erillisiä työkalukustannuksia ei tarvita!

NC-ohjattu korkeapainevesileikkaus on tarkka,nopea ja joustava valmistusmenetelmä!

Osa-alustat helpottavat osien inventointia sekä osien täydennystä, säästät kustannuksia ja aikaa!

Osa-alustat nopeuttavat kentällä tapahtuvaa asennusta kun osat ovat helposti autossa saatavilla omilla paikoillaan !

Mustasta Polyeteenistä valmistettu MasiJet Lokerikko 547 x 350 x 45mm, materiaali on kosteutta hylkivää, kevyttä ja kestävää umpusoluista Polyeteeniä. Lokeron mitat 20 x 45mm, syvyys 35mm.

 

Hinta: 19,90€ / kpl (Alv0%)

MasiJet juurikaasutulpat erikoishitsaukseen mittojesi mukaan! Vaativien putki tms. hitsauksien juurikaasun sulkemiseen putkeen tarkoitetut MasiJet juurikaasutulpat valmistetaan joustavasta ja muovautuvasta Polyesteri solumuovista. Materiaalin väri saattaa vaihdella ja paksuus on 100-120mm.

Valmistamme juurikaasutulpat vesileikkaamalla kiinteään hintaan 29,90€ / kpl (Alv0%) aina 600mm halkaisijaan asti! Isommista määristä (+30 kpl) ja halkaisijoista kysy tarjous!

Leikkaamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaisia materiaaleja: villaa, kovia muoveja, vaneria, kovalevyjä, kumia, silikonia, metalleja ja XPS levyjä