Masijet

Hem

MasiJet Oy – Vi löser dina förpackningsproblem

Vi vill designa och tillverka din förpackning på ett sådant sätt att hela leveranskedjan fungerar säkert. Därför är just vi den rätta partnern för din produktionskedja.

Vår lösning

Vi är specialiserade på att designa och tillverka förpackningslösningar för känsliga och komplexa enheter. Vi designar, testar och tillverkar förpackningarna på ett skräddarsytt sätt. Därför kan vi ta hänsyn till alla speciella krav och behov som är relaterade till enheten och förpackningen runt den.

Vår nyckelkompetens är förpackningsdesign processen, som gör det möjligt för oss att skapa unika lösningar och ändå vara snabba och effektiva. Vi nöjer oss med en standardlösning endast när det är det bästa alternativet, det vill säga väldigt sällan.

Våra kunder

Högkvalitativt produktskydd sedan 1992.

Produktförpackningar

En bra förpackning är representativ, skyddande och ekonomisk. Den måste vara lätt att använda och även lätt att beställa, lagra och återvinna.

Förpackningsdämpare

Vi tillverkar av polyetetisk cellplast olika typer av förpackningsdämpare för känsliga produkter. Förpackningsdämparna kan även vara botten- och lockskydd, samt kantskydd och skyddsunderlag.

Ibland är den bästa lösningen en transportväska eller en transportlåda i plast. 

Transport- och verktygsbrickor

Transportbrickorna gör transporten av känsliga delar eller verktyg enkel och säker. 

Transportcontainer

Vi designar och tillverkar tillsammans med våra partners skräddarsydda transportcontainers av trä eller plywood.

Förpackningsdesign

Utmana vår designer! Förpackningsindustrin utvecklas snabbt.