Masijet

Tuotteet

Oikein suunniteltu ja valmistettu pakkaus

-Tavarat ehjinä perille

Noudatamme ISO9001 laatujärjestelmää

-Laadukkaat pakkaukset

Yksilölliset tuotepakkaukset

-Tyylikkäät pakkaukset

Tuotepakkaukset

Hyvä pakkaus on edustava, suojaava ja taloudellinen. Sen on oltava myös helppokäyttöinen sekä vaivaton tilata, varastoida ja kierrättää. Toteutamme ja valmistamme erilaisia pakkauksia eri käyttökohteisiin sopivista polyeteeni solumuovista.
ESD-pakkaukset suojaavat herkkiä tuotteita hankaussähkön aiheuttamilta vaurioilta. ESD polyeteenistä valmistetut antistaattiset kuljetusalustat soveltuvat esimerkiksi piiri- ja emokorttien sekä pienten komponenttien kuljetukseen.

Solumuovipehmusteet ja pakkausvaimentimet

Valmistamme solumuovista herkkien tuotteiden kuljetussuojia kuten päätyvaimentimia, kansi- ja pohjapehmusteita sekä reunasuojia ja suoja-arkkeja.
Suojat voidaan leikata tarkasti tuotteen vaatimaan muotoon korkeapainevedellä 2000 bar:in paineella ympäristöystävällisesti.
Polyeteenimateriaalista voidaan toteuttaa myös erivahvuisia kerroksia lämpöhitsaamalla, joten materiaali mukautuu hyvin erikokoisten ja -muotoisten kappaleiden suojaksi.

Kuljetuslaukut ja muovilaatikot

Joskus paras ratkaisu on kuljetuslaukku tai muovinen kuljetuslaatikko. Toteutamme kuljetuslaukut ja laatikot tarkoituksenmukaisimmilla tuotekohtaisilla pehmusteilla.

Kuljetus -ja työkalualustat

Kuljetusalustoilla voidaan siirtää vaivattomasti herkkiä ja arkoja pintoja omaavia eri muotoisia komponentteja.
Työkalujen muodon mukaan profiloidulla työkalualustalla varmistetaan työkalujen pysyminen järjestyksessä omilla paikoillaan, eikä niitä tarvitse etsiä laatikon pohjilta.

Kuljetuskontit

Toteutamme erilaiset kontit tarpeidenne mukaan vanerista tai puusta. Kontit ovat ISPM15  merkattuja joten toimittamamme kuljetuskontit ovat soveltuvia myös vientikuljetuksiin.

Kontit varustetaan räätälöidysti tuotteiden vaatimilla alustapedeillä, kiinnityslaitteilla ja suojilla.
Hyvin suunniteltu ja optimoitu kuljetuskontti säästää kuljetuskustannuksia sekä ympäristöä.

Pakkaussuunnittelu

Haasta suunnittelijamme! Pakkausteknologia kehittyy nopeasti. Voimmekin sanoa, että usein tiedämme asiakastamme paremmin, millaisia mahdollisuuksia uudet materiaalit ja valmistusmenetelmät voivat tarjota.
Teemme suunnittelun alussa tuotekartoituksen, löytääksemme asiakkaan tarpeisiin parhaiten vastaavan ratkaisun. Tarkastelemme jopa 100 ratkaisuun vaativaa muuttujaa liittyen pakkauksen käytettävyyteen, kestävään kehitykseen, lujuus- ja pudotuskestävyyteen sekä käyttäjälähtöisyyteen.
Pakkauksen huoliteltu ulkoasu välittää laatumielikuvaa loppukäyttäjälle. Protomallin valmistus voidaan tehdä nopeasti suunnittelun jälkeen. Vaahtomuoviosat voidaan valmistaa nopeasti tiloissamme vesisuihkuleikkausmenetelmällä. Muita työkaluja ei tarvita – proton valmistaminen ei siis aiheuta ylimääräisiä kustannuksia. Prototyyppiin tehtävät muutokset ovat helppoja ja edullisia toteuttaa muun suunnittelun ohessa.

MasiJet osa-alustat

Materiaalit: pohja 10mm HDPE + pehmuste PE-NOM (musta tai harmaa) Mitat: pohja 415 x 415 mm, pehmuste 395 x 395 mm
Huom! MasiJet voi suunnitella ja valmistaa minkä kokoisen ja paksuisen osa-alustan tarvitset mittojen mukaan! LVI osista meidän kirjastosta löytyy jo noin 100 erilaista osa-alustaa joita voimme hyödyntää!
Leikkaamme osat korkeapainevesileikkauksella, joten erillisiä työkalukustannuksia ei tarvita!
NC-ohjattu korkeapainevesileikkaus on tarkka,nopea ja joustava valmistusmenetelmä!
Osa-alustat helpottavat osien inventointia sekä osien täydennystä, säästät kustannuksia ja aikaa!
Osa-alustat nopeuttavat kentällä tapahtuvaa asennusta kun osat ovat helposti autossa saatavilla omilla paikoillaan

Juurikaasutulpat

MasiJet juurikaasutulpat erikoishitsaukseen mittojesi mukaan! Vaativien putki tms. hitsauksien juurikaasun sulkemiseen putkeen tarkoitetut MasiJet juurikaasutulpat valmistetaan joustavasta ja muovautuvasta Polyesteri solumuovista. Materiaalin väri saattaa vaihdella ja paksuus on 100-120mm.

Valmistamme juurikaasutulpat vesileikkaamalla kiinteään hintaan 35,01€ / kpl (Alv0%) aina 600mm halkaisijaan asti! Isommista määristä (+30 kpl) ja halkaisijoista kysy tarjous!

Leikkauspalvelut

Vesileikkaamme myös erilaisia asiakkaiden itse hankkimia materiaaleja: villaa, kovia muoveja, vaneria, kovalevyjä, kumia, silikonia ja XPS levyjä. Levyaihioiden valinnassa tulisi jättää riittävä, noin 10cm, työvara. Huomaathan, että tarvitsemme leikkaustiedoston .dxf/.dwg/.stp muodossa.