Masijet

Tuotteet

Oikein suunniteltu ja valmistettu pakkaus

-Tavarat ehjinä perille

Noudatamme ISO9001 laatujärjestelmää

-Laadukkaat pakkaukset

Yksilölliset tuotepakkaukset

-Tyylikkäät pakkaukset

Tuotepakkaus on kuin ensivaikutelma – se kertoo paljon sisällöstään ennen kuin itse tuotteeseen ehtii edes kunnolla perehtyä. Hyvä pakkaus on edustava, suojaava ja taloudellinen. Samalla sen on kuitenkin oltava myös helppokäyttöinen sekä vaivaton tilata, varastoida ja kierrättää. 

Ykköstavoitteemme on taata tuotteesi matka turvallisesti määränpäähänsä. Toimintamme ytimessä ovat laadukkaat pakkauspehmusteet, jotka suunnittelemme ja valmistamme räätälöidysti herkän tuotteen ympärille. 

Kuljetuslaukut ja -laatikot eivät ainoastaan suojaa tuotettasi vaan tekevät sen kuljetuksesta myös vaivatonta ja tehokasta.

Kuljetusalustamme tekevät työskentelystäsi sujuvampaa ja organisoidumpaa. Voit siirtää arkapintaisiakin komponentteja helposti ja turvallisesti kuljetusalustoillamme riippumatta niiden ko’oista tai muodoista. 

Lavakaulusalustoja käytetään yleisesti esimerkiksi eurolavojen päällä, ja ne suojaavat lavakauluskehikon sisällä kuljetettavan tavaran pintaa. 

Toteutamme erilaiset kontit asiakkaamme tarpeiden mukaan vanerista tai puusta. Toimittamamme kuljetuskontit ovat soveltuvia vientikuljetuksiin, ja voimme toteuttaa niihin käsittely- sekä ISPM 15 -merkinnät.

Pakkausteknologia kehittyy nopeasti, ja voimme sanoa olevamme ajan hermolla uusista mahdollisuuksista, joita uudet materiaalit ja valmistusmenetelmät voivat tarjota. 

Solumuovi on eristykseen erinomainen materiaali – erilaiset rakenteet hyötyvät koon, painon ja materiaalin mukaan räätälöidyistä solumuovipohjaisista eristeratkaisuista.

Vesileikkaamme myös erilaisia asiakkaiden itse hankkimia materiaaleja: villaa, kovia muoveja, vaneria, kovalevyjä, kumia, silikonia ja XPS levyjä. 

Osa-alustat helpottavat osien inventointia sekä osien täydennystä, säästät kustannuksia ja aikaa!

MasiJet juurikaasutulpat erikoishitsaukseen mittojesi mukaan!