Tuotteet

Sinulla on tuote, me paketoimme sen – aina oikean tarpeen mukaan. Täysin räätälöityjen erikoispakkauksien lisäksi saat meiltä esimerkiksi seuraavia pakkauksia ja osia.

Tuotepakkaukset

tuotepakkaukset

Hyvä pakkaus on edustava, suojaava ja taloudellinen. Sen on oltava myös helppokäyttöinen sekä vaivaton tilata, varastoida ja kierrättää.  Toteutamme ja valmistamme erilaisia pakkauksia eri käyttökohteisiin sopivista materiaaleista; aaltopahvista, kartongista tai muovista.

ESD-pakkaukset suojaavat herkkiä tuotteita hankaussähkön aiheuttamilta vaurioilta. Aaltopahviset ja muoviset jakoristikoilla varustetut pakkaukset soveltuvat esimerkiksi piiri- ja emokorttien sekä pienten komponenttien kuljetukseen, ESD-rouhetyynypakkaukset estävät myös iskujen vaikutukset herkkiin lähetyksiin.

Solumuovipehmusteet ja pakkausvaimentimet

solumuovit-ja-vaimentimet

Valmistamme solumuovista herkkien tuotteiden kuljetussuojia kuten päätyvaimentimia, kansi- ja pohjapehmusteita sekä reunasuojia ja suoja-arkkeja. Suojat voidaan leikata tarkasti tuotteen vaatimaan muotoon korkeapainevedellä, jyrsimällä tai mekaanisesti stanssaamalla. Polyeteenimateriaalista voidaan toteuttaa myös erivahvuisia kerroksia lämpöhitsaamalla, joten materiaali mukautuu hyvin erikokoisten ja -muotoisten kappaleiden suojaksi.

Laukut ja muovilaatikot

laukut-ja-muovilaatikot

Joskus paras ratkaisu on laukku tai muovinen laatikko. Toteutamme laukut ja laatikot tarkoituksenmukaisimmilla sisustuksilla: erilaisilla pehmusteilla, lokerikoilla ja jakajilla.

Kuljetus –ja työkalualustat

kuljetus-ja-tyokalualustat

Kuljetusalustoilla voidaan siirtää vaivattomasti herkkiä ja arkoja maalipintoja omaavia eri muotoisia komponentteja. Työkalujen muodon mukaan profiloidulla työkalualustalla varmistetaan työkalujen pysyminen järjestyksessä omilla paikoillaan, eikä niitä tarvitse etsiä laatikon pohjilta.

Kuljetuskontit, tuotekontit ja kiertokontit

kontit

Toteutamme erilaiset kontit tarpeidenne mukaan sopivasta materiaalista; vanerista, puusta, muovista tai alumiinista. Irrallinen vaippa ja kansi edesauttavat, että kontin lastaaminen ja purkaminen on vaivatonta. Kontit varustetaan räätälöidysti juuri teidän tuotteenne vaatimilla alustapedeillä, kiinnityslaitteilla ja suojilla. Myös pakkauspaikkaan palautettavat, uudelleen käytettävät ja helposti varastoon niputettavat kiertokontit kuuluvat valikoimaamme. Flight caset sopivat erityisesti lentokuljetuksiin.

Pakkaussuunnittelu

suunnittelu-1

Haasta suunnittelijamme! Pakkausteknologia kehittyy nopeasti. Voimmekin sanoa, että usein tiedämme asiakastamme paremmin, millaisia mahdollisuuksia uudet materiaalit ja valmistusmenetelmät voivat tarjota. Teemme suunnittelun alussa tuotekartoituksen, löytääksemme asiakkaan tarpeisiin parhaiten vastaavan ratkaisun. Tarkastelemme jopa 100 ratkaisuun vaativaa muuttujaa liittyen pakkauksen käytettävyyteen, kestävään kehitykseen, lujuus- ja pudotuskestävyyteen sekä käyttäjälähtöisyyteen. Pakkauksen huoliteltu ulkoasu välittää laatumielikuvaa loppukäyttäjälle.

suunnittelu-2

Protomallin valmistus voidaan tehdä nopeasti suunnittelun jälkeen. Pahvi- ja vaahtomuoviosat voidaan valmistaa nopeasti tiloissamme vesisuihkuleikkausmenetelmällä. Muita leikkaustyökaluja ei tarvita – proton valmistaminen ei siis aiheuta ylimääräisiä teräkustannuksia. Prototyyppiin tehtävät muutokset ovat helppoja ja edullisia toteuttaa muun suunnittelun ohessa.

suunnittelu-3

Korkeapainevesileikkaus

vesileikkaus

Toteutamme useat pakkausratkaisumme tarvittaessa korkeapaine- ja abrasiivivesileikkauksella. Abrasiivileikkauksessa vesisuihkuun lisätään teräväsärmäistä leikkaussaosta. Vesileikkauksella saadaan aikaan hyvin ohut ja tarkkarajainen leikkausjälki eikä leikattaessa synny haitallisia tai myrkyllisiä yhdisteitä tai kipinöitä.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Parhaiten voimme auttaa, kun kuulemme tarpeesi tarkemmin. Räätälöityjen ratkaisujemme ansiosta saat joustavaa palvelua ja yksilöllisen tuotepakkauksen, joka suojaa parhaiten juuri sinun tuotettasi matkalla asiakkaan luo. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää.

Mika Rautio

Toimitusjohtaja, Myynti
+358 50 448 3205
mika.rautio@masijet.fi

Kim Sulkakoski

Myyntijohtaja
+358 40 709 6503
kim.sulkakoski@masijet.fi

Aki Pudas

Suunnittelu
aki.pudas@masijet.fi