Masijet

Tuotepakkaukset

Tuotepakkaus on kuin ensivaikutelma – se kertoo paljon sisällöstään ennen kuin itse tuotteeseen ehtii edes kunnolla perehtyä. Hyvä pakkaus on edustava, suojaava ja taloudellinen. Samalla sen on kuitenkin oltava myös helppokäyttöinen sekä vaivaton tilata, varastoida ja kierrättää. 

Yrityksesi näköiset pakkausratkaisut

Tarjoamme turvallisia, esteettisesti ja käytännöllisesti edustavia sekä kustannustehokkaita pakkausratkaisuja, jotka erottavat brändisi muista. Samalla laadukas tuotepakkaus kohentaa myös itse tuotteen arvoa.

Pakkaukset voidaan toteuttaa haluamillasi painatuksilla juuri oman yrityksesi ilmeen, värimaailman ja muiden toiveidesi mukaan. Saat siis pakkauksen ulkopintaan esimerkiksi yrityksesi nimen ja logon, muut tuotteeseen liittyvät tekstit ja sopivat värit.

Pakkausmateriaalit

Polyeteenimuovi

Valmistamme erilaisia pakkauksia useisiin käyttötarkoituksiin sopivasta polyeteenisolumuovista, joka ei ainoastaan tarjoa erinomaista suojaa vaan myös aikaa kestävän ja kierrätettävän ratkaisun.

Kun sisäpakkaukselle halutaan näyttävä ulkonäkö, pakkauksessa voidaan käyttää ristiinsilloitettua polyeteeniä. Se on materiaalina pinnaltaan visuaalisesti kaunis ja kestää samalla erityisen hyvin kulutusta. Ristiinsilloitetun polyeteenin käyttöä kannattaa harkita erityisesti silloin, kun tuotteita oletetaan säilytettävän tuotepakkauksissa pidemmän aikaa. 

ESD-pakkauksemme suunnittelemme torjumaan tehokkaasti hankaussähkön aiheuttamia vaurioita. ESD-polyeteenistä valmistettu antistaattinen materiaali on täydellinen ratkaisu esimerkiksi piiri- ja emokorttien sekä pienten komponenttien kuljetukseen.


Pahvipakkausten hankinta

Kilpailutamme ja hankimme toimittajiin sitoutumatta asiakkaidemme vaatimuksiin parhaiten sopivat pahvipakkaukset. 

Tuotepakkaus voi sisältää valmistamamme pehmusteen lisäksi yrityksesi ja tuotteesi ilmeen mukaan painetun tai vaihtoehtoisesti painamattoman pahvilaatikon käyttötarkoitukseen sopivalla pahvilaadulla. 

Asiakkaitamme