Masijet

Pakkauspehmusteet

Toimintamme ytimessä ovat laadukkaat pakkauspehmusteet, jotka suunnittelemme ja valmistamme räätälöidysti herkän tuotteen ympärille. 

Pakkauspehmusteiden optimointi

Ykköstavoitteemme on taata tuotteesi matka turvallisesti määränpäähänsä. Kun tuotteet suojataan ja pakataan mittojensa ja muotonsa mukaan, ne säilyvät virheettöminä koko kuljetuksen ajan.

Avullamme löydät tuotteillesi sopivat pakkauspehmustemateriaalit, ja optimoimme yhdessä tilattavien erien koot kustannustehokkuuden maksimoimiseksi. Tarvittaessa voimme käyttää esimerkiksi antistaattisia tai vaimentavia materiaaleja.

Lämpöhitsaus​

Voimme luoda pehmustemateriaaliin myös erivahvuisia kerroksia lämpöhitsaamalla. Tämä tarkoittaa, että suunnittelemme pehmusteen tarkasti tuotteellesi sopivaksi ja materiaali mukautuu hyvin erikokoisten ja -muotoisten kappaleiden suojaksi.

Testaamme pehmusteratkaisujen toimivuuden prototyyppien avulla ennen tuotantoa, jotta tuotteemme ovat varmasti tarpeidesi mukaisia.  

Oli kyseessä sitten minkä kokoinen tai kuinka monimuotoinen kappale tahansa, meidän materiaalimme mukautuu tarpeisiisi, ei toisin päin.

Turvaa tuotteidesi kuljetukseen tarjoavat esimerkiksi

  • päätyvaimentimet
  • kansi- ja pohjapehmusteet
  • reunasuojat
  • suoja-arkit.

Asiakkaitamme